Denne er lekker - og med masse smak!
Oppskrift til 3 sultne personer.
4 stk kyllingilet, evt 1 kylling ca 1 kg
50 g bacon, snittet
1 fedd hvitløk, hakket
150 g småløk, stjerneløk
150 g sopp, hakket
2 ss hvetemel
1 gulrot, i skiver
1 skive rotselleri, i terninger
1 boks tomater, hakket
3 dl kyllingkraft
1/2 laurbærblad
1/2 ts timian el rosmarin
salt, pepper, persille
---
Del den hele kyllingen i 8, eller del kyllingfiletene i to.
Brun kylling og bacon i en jerngryte.
Ta ut kyllingen og baconet og legg til sides.
Ha så i hvitløk, hele småløk og sopp i gryta
og la det surre til soppen mykner.
Dryss melet over.
Tilsett gulrot, selleri, tomater, kyllingkraft,
laurbærblad, timian, salt og pepper.
La det hele koke opp.
Legg kyllingen og baconet oppi.
La alt trekke under lokk i ca 30 min til alt er mørt.
Dryss rikelig med persille over.
Serveres med poteter eller ris, dampkokte grønnsaker
og rømmedressing med hvitløk.
Foto: eget
Oppskrift til 3 sultne personer.
4 stk kyllingilet, evt 1 kylling ca 1 kg
50 g bacon, snittet
1 fedd hvitløk, hakket
150 g småløk, stjerneløk
150 g sopp, hakket
2 ss hvetemel
1 gulrot, i skiver
1 skive rotselleri, i terninger
1 boks tomater, hakket
3 dl kyllingkraft
1/2 laurbærblad
1/2 ts timian el rosmarin
salt, pepper, persille
---
Del den hele kyllingen i 8, eller del kyllingfiletene i to.
Brun kylling og bacon i en jerngryte.
Ta ut kyllingen og baconet og legg til sides.
Ha så i hvitløk, hele småløk og sopp i gryta
og la det surre til soppen mykner.
Dryss melet over.
Tilsett gulrot, selleri, tomater, kyllingkraft,
laurbærblad, timian, salt og pepper.
La det hele koke opp.
Legg kyllingen og baconet oppi.
La alt trekke under lokk i ca 30 min til alt er mørt.
Dryss rikelig med persille over.
Serveres med poteter eller ris, dampkokte grønnsaker
og rømmedressing med hvitløk.
Foto: eget
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar