søndag 5. juli 2009
Jordbærterte med mascarponekrem
1 mørdeigsbunn
225 g mascarpone
1,5 dl yoghurt naturell el sitronyoghurt
1 vaniljestang
25-50 g sukker
2 dl kremfløte piskes til krem
jordbær
jordbærsyltetøy fortynnet med vann og silt
---
Mascarponen blandes godt med yoghurten.
Vaniljestangen deles på langs, kornene skrapes ut
og tilsettes mascarponen.
Rør inn 25 g sukker, og smak til om du evt trenger mer.
Rør inn den piskede kremfløten.
Fordel kremen i tertebunnen.
(Jeg kjøpte en ferdig "dessertbunn")
Jordbærene legges oppå kremen i et tykt lag.
Til slutt pensler du med det fortynnede og silte jordbærsyltetøyet.
Dette er en frisk og deilig sommerkake! ♥
Server gjerne ekstra jordbær til i en skål.
Foto: eget
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar