300 g frossen spinat (funker sikkert utmerket med fersk også:)
1 boks creme fraiche
1 rødløk
10 friske champignoner
1-3 fedd hvitløk, alt etter hvor mye hvitløksmak du liker
sitronpepper
salt
evt 1/2 paprika
---
Tilberedes helst i jerngryte eller wok.
Tin spinaten.
Varm ca 2 ss olje i gryta.
Stek soppen gylden.
Tilsett hvitløk og rødløk, og evt paprika.
La det surre i 1 min.
Tilsett spinaten.
La dette surre videre til spinaten er varm, ca 5 min.
Tilsett creme fraiche og la det surre i enda 5-10 min.
Smak til med salt og sitronpepper.
Serveres med pasta, revet ost og valnøtter,
samt salt og sitronpepper på bordet.
Server gjerne nanbrød eller hvitløksbaguetter til.
Foto: eget
1 rødløk
10 friske champignoner
1-3 fedd hvitløk, alt etter hvor mye hvitløksmak du liker
sitronpepper
salt
evt 1/2 paprika
---
Tilberedes helst i jerngryte eller wok.
Tin spinaten.
Varm ca 2 ss olje i gryta.
Stek soppen gylden.
Tilsett hvitløk og rødløk, og evt paprika.
La det surre i 1 min.
Tilsett spinaten.
La dette surre videre til spinaten er varm, ca 5 min.
Tilsett creme fraiche og la det surre i enda 5-10 min.
Smak til med salt og sitronpepper.
Serveres med pasta, revet ost og valnøtter,
samt salt og sitronpepper på bordet.
Server gjerne nanbrød eller hvitløksbaguetter til.
Foto: eget
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar