tirsdag 13. januar 2015

Eplekake muffins

12 store muffins

4 egg
4 dl havremel
2 ts bakepulver
1 beger vanilje kesam, mager
4 epler
8 ss sukrin gold
2 ss kanel

Visp eggene lett sammen med 4 ss sukrin.
Honning, agavesirup eller sukker kan også brukes.
Rør inn vaniljekesam, og deretter
havremel og bakepulver. Rør godt.
Skrell eplene, del i terninger, og legg
de i en brødpose, sammen med 4ss sukrin og kanel.
Rist godt, og rør det inn i deigen.
Fordeles i 12 store muffinsformer.

Stekes i ca 30-35 minutter ved 175 grader.
Stikk med en bakepinne for å sjekke om de er gjennomstekte.
Avkjøles på rist.
Kan fint fryses.

127 kcal pr muffins.
(100g = 99 kcal)


Oppskrift herfra
Foto: eget (mobil)

2 kommentarer: