søndag 8. februar 2009

Chicken tacopizza


Pizzabunn:
450-500 g hvetemel
1 pk gjær
3,5 dl lunka vann
4 ss olje
1 ts salt
Heves til dobbel størrelse, bakes ut i langpanne.

Fyll:
kyllingfilet (evt kyllingkjøttdeig, kjøttdeig, annet kjøtt...)
salt, pepper, evt marinade
hermetiske tomater m chili
2 ss tomatpure
1/2 løk
1 kinesisk hvitløk
2 knivsodd peppermix
2 knivsodd provence krydder
1 strøken ss brunt sukker
jarlsbergost, evt mozzarella
tacochips

Skjær kyllingfileten i biter.
Du kan evt marinere kyllingen om du ønsker.
Stek kyllingbitene i stekepanne,
og strø over salt/pepper.
Bland tomater, tomatpure, løk
og krydder i en gryte og kok opp.
Smak til om det er bra.
Smør tomatsausen utover pizzabunnen.
Strø over kyllingbiter, tacochips og til slutt ost.

Stekes ved 225 grader i 20-25 min.
(10 min midt i ovnen, resten lavest i ovnen)

Foto: eget

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar