500 g svinekjøtt
1/2 løk
1/2 gul paprika
1/2 rød paprika
200 g kål
1 boks ananas
1/2 ts salt
1/2 ts pepper
Saus
1 ts buljongpulver
1,5 dl vann
2 ts soyasaus
1 ts maisennajevning
1/2 ts ingefær
---
Skjær kjøttet i terninger.
Hakk løken.
Snitt paprikaen og kålen i fine strimler.
Brun kjøttet raskt i to omganger i litt olje.
Legg kjøttet tilside på en tallerken.
Legg grønnsakene i pannen og sa dem surre
på middels varme i 5 minutter.
Visp sammen ingrediensene til sausen og
helle den over grønnsakene.
Tilsett kjøttet og ananas i biter, og la det
hele surre i et par minutter på svak varme.
Smak til med salt og pepper.
Serveres med ris eller nudler.
Foto: eget
1/2 løk
1/2 gul paprika
1/2 rød paprika
200 g kål
1 boks ananas
1/2 ts salt
1/2 ts pepper
Saus
1 ts buljongpulver
1,5 dl vann
2 ts soyasaus
1 ts maisennajevning
1/2 ts ingefær
---
Skjær kjøttet i terninger.
Hakk løken.
Snitt paprikaen og kålen i fine strimler.
Brun kjøttet raskt i to omganger i litt olje.
Legg kjøttet tilside på en tallerken.
Legg grønnsakene i pannen og sa dem surre
på middels varme i 5 minutter.
Visp sammen ingrediensene til sausen og
helle den over grønnsakene.
Tilsett kjøttet og ananas i biter, og la det
hele surre i et par minutter på svak varme.
Smak til med salt og pepper.
Serveres med ris eller nudler.
Foto: eget
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar