søndag 8. februar 2009

Marinert laks



Marinert laks med kokte poteter - el villris, agurksalat og sitronrømme.
OBS - start med agurksalaten, -en god time før du skal spise.

Jeg liker godt denne fra Findus.
Stekes i henhold til anvisning på pakka.

Sitronrømme:
1 beger lettrømme
ca 2 ss sukker
ca 2 ss sitronsaft
---
Røres sammen. Smak til og tilsett evt mer sukker eller sitronsaft til passe smak.
Agurksalat:
1 slangeagurk
2 ss eddik
2 ss sukker
4 ss vann
1/2 krm hvit pepper
1 krm salt
persille
---
Skjær agurken i tynne skiver med en ostehøvel. Bland sammen eddik, sukker, vann, salt og pepper til en lake. Hell laken over agurkskivene i en bolle. Strø over hakket persille. La stå i kjøleskapet ca en time før servering.



Serveres med kokte poteter - eller villris.

Foto: egne

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar