søndag 8. februar 2009

Thai curry


2 porsjoner.

2 kyllingfileter
2 ss red curry paste
1 neve cashewnøtter
peppermix
1 boks kokosmelk
3-4 ss mango chutney
maisennajevning
---
Skjær kyllingfiletene i biter.
Rør det sammen med curry pasten.
La stå til marinering i 10-30 min.
Stekes raskt i en stekepanne i litt olje.
Grovhakk cashewnøttene og ha oppi kyllingen i stekepannen.
Strø over peppermix.
Hell over kokosmelken, og la det putre i ca 5 min.
Mot slutten av koketiden, rører du inn mangochutneyen.
Jo mere du tar i, jo sterkere blir det.
Men ikke godt med for mye, så smak til.
Tilslutt drysser du over maisennajevning så det blir passelig konsistens (litt tykk saus).
La putre i ca 1 min.

Strø over litt cashenøtter før servering.
Serveres med fullkornsnudler.

Foto: eget

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar