torsdag 12. februar 2009

Smakfull kyllingsalat


1 kyllingfilet pr person
1 pose villris (Boil in bag)
1 boks mais
ruccolasalat
iseberg salat
paprika
vårløk
litt rødløk
krutonger
cherrytomater
---
Skjær kyllingfilet i terninger.
Stekes i litt olje/smør med salt og pepper.
Kok villrisen etter anvisning på pakken.
Riv isebergsalaten i mindre biter.
Skjær resten av grønnsakene i små terninger.
Alt blandes.

Dressing:
En halv kopp olivenolje blandes med litt balsamico, litt vann,
sukker, sitronsaft, sennep, salt, pepper og litt hvitløk.
Serveres lunka med hvitløksbrød eller ciabatta.
Den er deilig kald også, dagen etterpå til lunch for eksempel!
Iskald hvitvin anbefales som drikke til - på sommerterrassen...
(drømmedrømme)

Foto: eget

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar