1 kyllingfilet pr pers
smelteost
pesto
fetaost
Jarlsbergost
evt det du måtte ha av andre godsaker til å fylle med
krydder
...
Skjær kyllingfileten nesten i to på langs (slik du snitter et burgerbrød..)
Bank fileten helt flat med en kjøtthammer
Smør på det du måtte ha av smelteost, pesto e.l. du måtte ha for hånden.
Legg på feks skinke eller ost eller fetaost eller oliven eller...
Rulles sammen og fest med en tannpirker
Brun kyllingen lett i en stekepanne
Stekes videre i en ildfast form i 180 grader i ca 20 minutter,
eller til fileten er gjennomstekt.
Serveres med amadinepoteter og en god saus.
Idag brukte jeg Bretagne kyllingsaus som jeg spritet opp
med Creme Fraiche, ananassaft og noen biter ananas.
Foto: eget
smelteost
pesto
fetaost
Jarlsbergost
evt det du måtte ha av andre godsaker til å fylle med
krydder
...
Skjær kyllingfileten nesten i to på langs (slik du snitter et burgerbrød..)
Bank fileten helt flat med en kjøtthammer
Smør på det du måtte ha av smelteost, pesto e.l. du måtte ha for hånden.
Legg på feks skinke eller ost eller fetaost eller oliven eller...
Rulles sammen og fest med en tannpirker
Brun kyllingen lett i en stekepanne
Stekes videre i en ildfast form i 180 grader i ca 20 minutter,
eller til fileten er gjennomstekt.
Serveres med amadinepoteter og en god saus.
Idag brukte jeg Bretagne kyllingsaus som jeg spritet opp
med Creme Fraiche, ananassaft og noen biter ananas.
Foto: eget
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar