søndag 28. juni 2009

Fetaostpai




1 pk paideig
2-3 sjalottløk - finhakket
2 tomater - i skiver
sort oliven i skiver
fetaost
cheddarost
mozarella
3 egg
2 dl melk
salt/pepper (evt hvitløkspepper)
---
Lag paideigen etter anvisning på pakken.
Trykk deigen ut i en paiform.
Du trenger ikke smøre formen.
Hakk sjalottløken.
Løken freses myk i litt olje i stekepanne.
Fordel tomatskiver, sjalottløk og oliven i bunnen av formen.
Strø over en neve fetaostost, og litt av hvert
av de andre ostetypene.
Her kan du bruke hva enn du har i hus.
Pisk sammen egg, melk og krydder,
og hell dette oppi paien.
Stekes ved 200 grader i ca 35 min.
Serveres med en frisk salat, gjerne gresk salat.
Også godt sammen med skalldyr!
Deilig med et glass hvitvin til. ♥


Foto: eget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar