søndag 22. november 2009
Lekker fredagskylling
Dette er en enkel fredagsrett, med en utrolig god saus.
2 porsjoner
2 kyllingfileter
salt, pepper
Saus:
1 dl kyllingbuljong
2 dl matfløte
1 ts sennep
2 ss soyasaus
2 ts maisennajevning
3-4 champignoner
evt en skvett hvitvin
salt, pepper
---
Stek kyllingfiletene 4-5 min på hver side.
La kyllingen hvile i folie, mens du lager sausen.
Stek soppen i litt smør.
Kok opp kyllingkraft og fløte i en kasserolle.
Rør inn sennep, soyasaus, evt hvitvin,
og smak evt til med salt og pepper.
Strø over maisennajevning, rør inn,
og la det hele koke et par minutter.
Serveres med amadinepoteter og en god salat.
Det stod ikke hvitvin i oppskriften, og jeg hadde det
heller det heller ikke tilgjengelig, men det kjentes
på smaken at det hadde vært veldig godt med en
skvett hvitvin oppi. Ny rapport følger når jeg har
prøvd det... :)
Foto: eget
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar