mandag 5. oktober 2009

Stekte nudler med kylling og reker


4 pors.
2 kyllingfileter
1 kinesisk hvitløk (evt 2-3 fedd hvitløk)
3 vårløk
100 g reker
4 egg
250 g fullkornsnudler
2 dl hønsebuljong
2 ss ketchup
1-2 ss sambal oelek (chilipasta)
2 ss soyasaus
salt og pepper
1/2 sitron i båter
1 neve peanøtter
...
Skjær kyllingfiletene i terninger,
vårløken i ringer og finhakk hvitløken.
Kok nudlene etter anvisning på pakken.
Stek kyllingen lett i litt olje.
Tilsett hvitløk, vårløk og reker.
Visp eggene lett sammen og rør dem inn.
Tilsett kokte fullkornsnudler, buljong, ketchup,
chilipasta og soyasaus (jeg brukte nam pla fiskesaus
istedet for soyasaus, det ble veldig godt).
Smak til med salt og pepper.
Pynt med koriander.
Server hakkede peanøtter og
sitronbåter til.

Foto: eget

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar