400 g svinefilet
1 liten rødløk
1 liten paprika
1 gulrot
1 surt eple
3-4 vårløk
1 kinesisk hvitløk
1 rød chili
1 ts revet ingefær
3,5 ss søt soyasaus (ketjap manis)
2 ss soyasaus (kikoman)
pepper
--
Skjær kjøttet og eplet i terninger, og grønnsakene i strimler.
Finhakk eller press hvitløken.
Stek kjøttet raskt i to omganger, og dryss over litt pepper.
Legg det til side på en tallerken.
Fres rødløk, paprika og gulrot raskt i en stekepanne (wok).
Tilsett eple og vårløk, og la det surre litt.
Rør inn hvitløk, chili og ingefær.
La alt frese litt uten at det skal ta farve.
Tilsett kjøttet, og rør inn soyasaus og sweet soyasaus.
Serveres som den er, eller med blomkålris eller ris.
Enjoy!
Oppskrift herfra.
Foto: eget
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar