Oppskriften holdt til 12 små muffinsformer.
3 egg
0,75 dl splenda
1 ts bakepulver
100 g 70% sjokolade (premium)
75 g smør
evt valnøtter
--
Sett ovnen på 175 grader.
Mal mandlene.
Visp eggene til eggedosis.
Bland i splenda og bakepulver.
Rør inn smeltet smør.
Bland inn den grovhakkede sjokoladen til slutt.
Fyll muffinsformene 2/3 fulle.
Dytt 1-2 valnøttkjerner ned i hver muffins.
Stekes i 16 minutter midt i ovnen.
Nyt! :)
Oppskrift basert på denne
1 muffins eksl valnøtter gir:
186 kcal
4,19 g karbohydrater
4,61 g protein
16,25 g fett
Mulig det finnes sjokolade med lavere karboinnhold?
Edit: Jeg lagde oppskriften med kjøpt mandelmel fra Funksjonell mat, og det smakte ikke godt. (Så etterpå at det var fettredusert mandelmel, mulig det er en årsak?) Men - det er hvertfall vel verdt den lille ekstra innsatsen det er å male mandlene selv!
Foto: eget
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar