olje til steking
2 løk
2 gulrøtter
1/2 squash
1 ts salt
1,5 ts karri
2 hvitløksfedd
1 ts chili/ samba oelek
2 ss sweet chilisaus
1 boks knuste tomater
1 dl melk
1 dl vann
400 g hvit fiskefilet
---
Finhakk løken, rasp gulrøttene og skjær squashen i terninger.
Surr løken blank i olje, og tilsett gulrot og squash.
Dryss over karri og presset hvitløk, og la det hele surre 2-3 minutter.
Ha i tomater, chilisaus, melk og vann.
La sausen småkoke i 5 minutter.
Skjær fiskefileten i biter.
Dryss over litt salt og legg dem oppi sausen.
La dette stå og trekke til fisken er ferdig, ca 15 min.
Serveres med ris eller poteter.
For lavkarbo, server med ovnsbakte rotgrønnsaker eller blomkålris.
Foto: eget
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar