lørdag 7. februar 2009

Verdens beste eplekake!



250 g sukker
150 g smør
3 egg
200 g hvetemel
1 ts bakepulver
5 epler (sure epler blir best i eplekake)
sukker og kanel
---
Smør og sukker vispes hvitt. (smøret myknes i mikroen)
Visp inn ett egg av gangen.
Melet og bakepulver siktes inn.
Smør kakeformen og mel den.
Hell oppi deigen.
Bland kanel og sukker i en bolle.
Rør de oppdelte eplene i kanel- og sukkermiksen.
Putt bitene oppi kaka. Jo mer epler - jo bedre! ♥
Strø evt perlesukker over.
Stekes på midterste rille på 180 grader i 40 min.
Stikk med en bakepinne for å se om kaken er gjennomstekt.
Blir den mørk, dekk over med litt bakepapir.

Serveres med vaniljeis av beste sort! :)

Foto: eget

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar