2 porsjoner
2 kyllingfileter
1/2 paprika i strimler
4 sjarlottløk - i strimler
4 champignoner
1 gulrot - del i to på langs og så i tynne skiver
en neve broccolibuketter
4-5 babymais - delt i tre
(du kan bruke det du har av grønnsaker, evt frosne)
1 fedd hvitløk - finhakkes
1 ts ingefær (pulver eller revet fersk)
salt, pepper
Skjær opp alle grønnsakene.
Del kyllingfileten i seks.
Varm olje i stekepannen.
Wok grønnsakene - ca 5 min eller til passe.
Strø ingefær over grønnsakene like før de er ferdige.
Strø salt og pepper på kyllingfiletene,
og stek dem til de er gjennomstekte, ca 10 min.
De kan også brunes først i stekepanne,
for så å stekes i ovn - 180 grader i 15-20 min.
Karrisaus
2/3 boks med kokosmelk (400 g boks)
2 ts red curry paste
2 ss soyasaus
1 ts sukker el sukrin
1-2 ss maisennajevner
Bland currypaste og kokosmelk i en kjele,
og la det koke opp.
Rør inn soyasaus og sukker.
Strø oppi maisennajevner.
La det stå i ca et minutt så ser du hvor tykt det blir.
Ta i nok til du er fornøyd med tykkelsen.
Serveres med blomkålris eller kokt villris.
2 kyllingfileter
1/2 paprika i strimler
4 sjarlottløk - i strimler
4 champignoner
1 gulrot - del i to på langs og så i tynne skiver
en neve broccolibuketter
4-5 babymais - delt i tre
(du kan bruke det du har av grønnsaker, evt frosne)
1 fedd hvitløk - finhakkes
1 ts ingefær (pulver eller revet fersk)
salt, pepper
Skjær opp alle grønnsakene.
Del kyllingfileten i seks.
Varm olje i stekepannen.
Wok grønnsakene - ca 5 min eller til passe.
Strø ingefær over grønnsakene like før de er ferdige.
Strø salt og pepper på kyllingfiletene,
og stek dem til de er gjennomstekte, ca 10 min.
De kan også brunes først i stekepanne,
for så å stekes i ovn - 180 grader i 15-20 min.
Karrisaus
2/3 boks med kokosmelk (400 g boks)
2 ts red curry paste
2 ss soyasaus
1 ts sukker el sukrin
1-2 ss maisennajevner
Bland currypaste og kokosmelk i en kjele,
og la det koke opp.
Rør inn soyasaus og sukker.
Strø oppi maisennajevner.
La det stå i ca et minutt så ser du hvor tykt det blir.
Ta i nok til du er fornøyd med tykkelsen.
Serveres med blomkålris eller kokt villris.
Foto: eget (mobilkamera)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar