søndag 24. januar 2010

Sesamstekt pangasiusfilet


I disse miljøvennlige dager, er ikke dette fisken å legge inn i den ukentlige menyen. Til det har den reist for langt. Derimot som en lekker variasjon, er det et utmerket og rimelig alternativ.

1 pangasiusfilet pr person
sesamfrø
sesamolje (toasted)
salt, pepper
div grønnsaker
vårløk
--
Tin fiskefiletene. Tørk dem godt med kjøkkenpapir.
Pensle filetene godt med sesamolje, og vend dem i sesamfrø.
Stekes i litt sesamolje i panne. Strø over salt og pepper.
Stekes ca 10 min, på hard temperatur først for en god skorpe,
deretter på lavere temperatur.
Damp grønnsakene i en blanding av smør, sesamolje og litt vann.
Strø over litt salt.
Anrett grønnsakene på et fat, og legg fiskefiletene over.
Bon apetit! ☺

Foto: eget

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar