tirsdag 7. februar 2012

Fantastisk deilig Bacalao!



OBS - klippfisken må vannes ut i ca 1 døgn.

Lag gjerne dobbel porsjon - smaker bare enda bedre dagen etter! :)

400 g klippfisk
1 stor squash
1 stor løk
1 rød paprika
1 ss tomatpuré
3 bokser hermetiske tomater
1 fersk kinesisk hvitløk
1 chili
1 ts cayenne-pepper
100 g sorte oliven
1 ss hakket bladpersille

Skrell løk og squash og skjær dem i tynne skiver.
Skjær paprikaen i strimler.
Skrell hvitløken og del den i to.
Varm en stor gryte, og rør inn tomatpuré, tomater, samt chili.
Blandes godt, og la det koke opp.
Legg så klippfisk - delt i mindre biter, løk, squash og paprika lagvis i sausen.
Dytt de to halve hvitløkene ned i sausen.
Kok opp igjen, og la det stå og trekke på svak varme
i minimum 1 time, gjerne lenger (blir bare bedre av å stå lenger).
Rist litt på kjelen innimellom.
Smak til med cayennepepper.
Legg i oliven etter ønske og la stå et par minutter.
Dryss over litt persille rett før servering.

Nyydelig! ♥

Foto: eget

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar