søndag 1. april 2012

Tikka Masala


En enkel og nydelig variant av den populære indiske retten.

3 kyllingfileter
2 dl matyoghurt
2,5 ss garam masala
3 ss olje
3 fedd hvitløk
1 boks tomat
1 dl kokosmelk
2 løk
evt s/4 ts chili
salt
---
Sett ovnen på 180 grader.
Bland sammen matyoghurt, garam masala, olje, hvitløk (presset i hvitløkspresse), tomat, kokosmelk og evt chili. Smak til med salt.
Del kyllingfiletene i tre og legg dem oppi yoghurtblandingen.
Hell alt over i en ildfast form.
Skjær løken i skiver og stek den blank i litt smør.
Dryss løken over yoghurtblandingen.
Stekes i 60 min.

Serveres med blomkålris eller ris og en frisk salat.
For de som liker koriander (I don't..) er det sikkert godt med masse frisk koriander strødd over.

Foto: eget

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar