12 store muffins
4 egg
4 dl havremel
2 ts bakepulver
1 beger vanilje kesam, mager
4 epler
8 ss sukrin gold
2 ss kanel
Visp eggene lett sammen med 4 ss sukrin.
Honning, agavesirup eller sukker kan også brukes.
Rør inn vaniljekesam, og deretter
havremel og bakepulver. Rør godt.
Skrell eplene, del i terninger, og legg
de i en brødpose, sammen med 4ss sukrin og kanel.
Rist godt, og rør det inn i deigen.
Fordeles i 12 store muffinsformer.
Stekes i ca 30-35 minutter ved 175 grader.
Stikk med en bakepinne for å sjekke om de er gjennomstekte.
Avkjøles på rist.
Kan fint fryses.
127 kcal pr muffins.
(100g = 99 kcal)
Oppskrift herfra
Foto: eget (mobil)
Kjempebra oppskrift, tusen takk
SvarSlettJa disse er snadder!! :)
SvarSlett